eur:
393.31
usd:
367.41
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Rendőrségi kordon egy családi ház előtt a Komárom-Esztergom megyei Ácson, a Dózsa György úton, ahol az MTI értesülése szerint családi tragédia történt; a helyszínen négy holttestet találtak: két gyermeket, egy férfit és egy nőt. Az MTI rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy egy késsel ölték meg a két kiskorú gyermeket, a férfi és nő pedig akasztás következtében vesztette életét.
Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

Holttestet találtak a kaposvári Csokonai fogadóban

Holttestet találtak hétfőn délelőtt a kaposvári Csokonai fogadóban, amelynek történelmi épületét most alakítják át.

Az épület végében egy markológép dolgozott, és közben a rendőrök helyszíneltek. A Sonline úgy értesült, hogy egy mumifikálódott tetemet találtak a munkák közben. Jelenleg közigazgatási eljárásban vizsgálja a rendőrség a haláleset körülményeit, mert idegenkezűségre utaló nyomokat nem talált.

Nem lesz könnyű nyomokat fellelni, mert a holttest már csontváz, ráadásul sárguló csontokkal. A pincében találtak rá, bakancsot, kabátot viselt. A munkások egy melléképületet bontottak, és a betontalapzatot akarták elegyengetni, amikor az aljazat beszakadt. Egy lakhatás céljára kialakított helyiséget találtak, ott hevert a holttest. A rendőrök órákig helyszíneltek az építkezésen, megpróbálják azonosítani az elhunytat, ami ennyi idő távlatából nem lesz egyszerű.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

szakértők az Arénában
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×