eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Police.hu

Lövés dördült, kiszállt a terrorelhárítás Békés megyében

Fegyverrel próbált rendezni egy nézeteltérést egy okányi férfi, elfogták.

Fegyverrel akart rendezni egy nézeteltérést gyermeke iskolatársának szüleivel egy okányi férfi. Az egyik barátjával a család házához ment, ahol kiabálni kezdett, majd mikor az ott lakó nő kijött az épületből egy gázriasztó pisztollyal a levegőbe lőtt.

A két férfit a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el, a rendőrség pedig őrizetbe vette őket - írja a Police.hu.

A férfinak állítólag abból lett elege, hogy

gyermekét napok óta szidalmazta és bántotta egyik iskolatársa.

Az apa szerda este elment az érintett fiú szüleinek házához. Vele tartott barátja is, akinek lánya szintén panaszkodott otthon az iskolában történtek miatt.

A férfi hangosan szidalmazta a fiú családját, a házból kilépő édesanyját pedig megöléssel fenyegette. A nő visszarohant a házba és hívta a rendőrséget, miután

a férfi a levegőbe lőtt egy gázpisztollyal.

A két férfit a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el, majd előállították őket a Sarkadi Rendőrkapitányságra. A rendőrség mindkettőjüket őrizetbe vette és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellenük.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×