eur:
395.15
usd:
371
bux:
65118.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: ismeretlen

Alig szabadult a börtönből, máris a buszon verekedett

Visszaesőként már ezért is visszakerülhet a rácsok mögé a kaposvári illető.

Lopás és garázdaság miatt kell felelnie egy 26 éves kaposvári férfinak, aki annak ellenére, hogy nemrég szabadult a börtönből, két bűncselekményt is elkövetett - írja a Sonline.hu.

A férfit korábban felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak miatt 2019 januárjában jogerősen 1 év börtönree ítélték. 2019 májusában éppen csak megkezdte a feltételes szabadságát, azonban ez sem tartotta vissza attól, hogy júliusban egy kaposvári társasház zárt udvaráról a lakatot levágva ellopjon egy értékes kerékpárt. A férfit nem sokkal később elfogták, mivel a sértett felfigyelt a lopott biciklivel közlekedő vádlottra, és értesítette a rendőröket.

A vádlott a feltételes szabadsága alatt 2019 augusztusában érvénytelen jeggyel szállt fel egy helyi járatos autóbuszra, és amikor előbb az autóbusz vezetője, majd egy utas leszállásra szólította fel, dühében az utast pofon ütötte.

A visszaesőnek minősülő vádlottat börtönbüntetésre ítélné az ügyészség, és indítványozták a korábbi büntetéséből engedélyezett feltételes szabadság megszüntetését is.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×