eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Police.hu

Csókakői kutyatámadás: ki akarták csempészni az agresszív rottweilert

Két hétre karanténba zárták a veszélyes rottweilert, közben ki akarták szabadítani, ám végül elaltatták.

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy kétéves kislány július elején a Fejér megyei Csókakőn, ahol egy családi ház udvarának hiányos kerítésén át az utcára kiszökő kutya megtámadta. A gyermek fején és a mellkasán is megsérült, több műtétre is szükség volt, és csak hét nap kóma után magához tért a kórházban.

Az eset után a kutyát, amely a közbelépni igyekvő gazdáját is megharapta, két hét karanténba zárták, amelynek a végén elaltatták az agresszív állatot. A feol.hu tudósítása szerint azonban az állat tulajdonosa több ízben megpróbálta kihozni a rottweilert az őrzéssel megbízott ASKA Alapítvány állattelepéről. Egyik alkalommal a kutya tulajdonosnője rendőrautóval és két civil ruhás rendőrrel jelent meg a telepen, és az eb kiadását kérte, mondván, rendőrkutya lesz belőle. Az alapítvány munkatársai azonnal hívták a helyi kapitányságot, ahol semmit sem tudtak az akcióról.

Később a nő visszatért egy magát börtönőrnek kiadó férfival, hogy hatósági feladatra vásárolnák meg a kutyát a tulajdonostól, de a telep dolgozói ismét hívták a rendőröket, így végül elmentek a hívatlan vendégek.

A portál úgy tudja, hogy a rendőrségen belső vizsgálat indult az üggyel kapcsolatban, mert nem tudni, hogy a gyepmesteri telepnél magukat rendőrnek mondó és rendőrautóval érkező személyek valóban rendőrök voltak-e, és ha igen, honnan érkeztek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×