eur:
393.86
usd:
364.86
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2019. július 1-jén a Pest megyei Bugyin, ahol kiraboltak egy bankfiókot. Délután 4 óra előtt nem sokkal ment be a bankfiókba egy ismeretlen, kezében fegyverrel vagy annak utánzatával az alkalmazottat készpénz átadására kényszerítette, majd a pénzzel elmenekült a helyszínről. A rablás során lövés nem dördült, és nem sérült meg senki.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Kertjében kapcsolták le a bankrablások gyanúsítottját - videó

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint két hét alatt két pénzintézetet rabolt ki - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A férfi június 18-án reggel egy üllői, majd július 1-jén délután egy Bugyiban található pénzintézetben fegyverrel, vagy annak utánzatával az ott dolgozókat készpénz átadására kényszerítette, majd elmenekült.

A rablások során senki nem sérült meg, a 34 éves férfi nem lőtt - írták.

Az ózdi férfit a Pest megyei rendőrök felkérésére a Terrorelhárítási Központ munkatársai kedd este Ócsán fogták el.

A férfit előállították, és fegyveresen elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×