eur:
393.76
usd:
368.01
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Police.hu

Pánik Kelenföldön egy gépfegyveres miatt

A rendőrséghez hétfőn bejelentés érkezett arról, hogy egy férfi puskával ment be a Kelenföldi pályaudvarra. Csak azután derült ki, hogy játékpisztoly van nála, miután leteperték és bevitték a rendőrőrsre.

A napi.hu értesülései szerint hétfőn 15 óra 46 perckor bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Budapest XI. kerületében a Kelenföldi pályaudvaron egy férfi puskával az oldalán megy le az egyik lépcsőn. A járőrök a férfit igazoltatni akarták, de a rendőri felszólításnak nem tett eleget. A férfivel szemben kényszerítő eszközt alkalmaztak, megbilincselték és előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol megállapították, hogy a férfinél egy airsoft típusú légfegyver volt.

Az illetékes rendőrkapitányság közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés és garázdaság szabálysértés miatt eljárás indít a férfi ellen, mert az airsoft típusú fegyver mások testi épségében csak korlátozottan tehet kárt, de tárolása és szállítása is szigorú jogszabályokhoz kötött.

A portálnak egy szemtanú azt mondta, a peronon egy férfit látott utcai ruhában egy nagy gépfegyverrel a kezében. Majd pár pillanattal később négy rendőr jelent meg, kiabáltak a férfinak, majd ártalmatlanították, és gyorsan el is vitték a helyszínről az illetőt.

A pályaudvaron az eset nem okozott fennakadást, a közjáték mindössze pár percig tartott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×