Nyitókép: Police.hu

Traffipax a 86-os főúton: itt a szenzációs négyes

Infostart
2019. június 14. 12:52
Nyári száguldozás Nyugaton: száguldozó autósokat fogtak a vasi rendőrök.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai keddtől csütörtökig közlekedésrendészeti ellenőrzéseket hajtottak végre az M86-os számú autóút Vas megyei szakaszán. Az ellenőrzések célja elsősorban a közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabálytalanul közlekedők forgalomból történő kiszűrése volt - írja a police.hu.

Az ellenőrzések ideje alatt a rendőrök négy esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést, amikor a gépjárművezetők jelentősen átlépték a megengedett legnagyobb sebesség felső határát. Egy autós kedden 110 helyett 216 km/órás sebességgel haladt, míg egy másik gépjárművezető csürtökön 177 km/h sebességgel közlekedett.

Szerdánn két olyan gyorshajtóval szemben is intézkedtek, akik jelentősen túllépték a megengedett sebesség felső határát. Az egyik sofőr 179, míg a másik járművezető 185 km/órás sebességgel közlekedett. Miután a közlekedésrendészeti járőrök megállították az autósokat, a gépjárművezetőkkel szemben gyorshajtás miatt közigazgatási bírságot és büntetőpontot szabtak ki.