eur:
394.06
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Elképesztő autólopás: tesztvezetés közben léptek meg a Ferrarival

A több mint 2 millió euróra (mintegy 650 millió forint) tartott oldtimer kocsit próbaút közben lovasította meg egy magát vevőnek kiadó tolvaj a németországi Düsseldorfban.

Az ismeretlen férfi egy hirdetésre jelentkezett, és megbeszélt időpontra érkezett a régi autókkal foglalkozó kereskedőhöz. Az eladó elvitte az érdeklődőt egy próbaútra, amelynek során helyet cseréltek, de mihelyst a magát vevőnek mondó tolvaj a volán mögé ült, teljes erővel rátaposott a gázra, az út szélén hagyva a kereskedőt.

A tolvaj nyomtalanul eltűnt a vagyont érő járművel, a rendőrség a lakossághoz fordult segítségért.

A vakmerő tolvaj egy ritka, 1985-ös évjáratú, 400 lóerős piros Ferrari 288 GTO-t kaparintott meg, amelynek első tulajdonosa állítólag Eddie Irvine egykori Forma-1-es pilóta volt.

Az önmagát potenciális vásárlónak kiadó autótolvaj elkövetett egy hibát, amely még végzetes is lehet számára: a megbeszélt találkozón hagyta magát lefényképezni az autóval.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×