eur:
394.43
usd:
370.68
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Borzalmas az, amit a nyugdíjas nő művelt, lekapcsolta a rendőrség - videó

Drogot árult a 65 éves nő, a hajdú-bihari rendőrök közel 1 millió forintot, valamint több mint 100 adag kábítószergyanús anyagot és tablettát foglaltak le.

A rendőröknek olyan információ jutott a tudomásukra, hogy Püspökladányban egy 65 éves nő marihuánát, extasy tablettát és más kábítószereket árul a lakásában - olvasható a Police.hu portálon. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály, a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival és a püspökladányi nyomozókkal 2019. május 9-én elfogták és előállították a nőt a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették.

A rendőrök előterjesztést tettek a helyi lakos letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2019. május 12-én elrendelt.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított rendszeresen otthonában fogadta a vevőket, akik többfajta kábítószerből is választhattak. Az ingatlanban végzett kutatás során a nyomozók több kiporciózott, kábítószergyanús fehér port, növényi származékot valamint közel 100 darab tablettát foglaltak le.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×