eur:
395.61
usd:
371.86
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Rosszullétek miatt razziázhat a rendőrség egy fővárosi szórakozóhelyen

Sajtóhírek szerint Budapesten, a belvárosi Fészek Kulturális Központban zajlik órák óta az intézkedés. A 24.hu úgy tudja, hogy mintegy tíz rendőrautó van a helyszínen, ahová már szombat este is kiszálltak.

Mint arról a rendőrség közleménye alapján az Infostart is beszámolt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei összehangolt akció keretében intézkednek Budapesten az V. kerületben, egy Kossuth Lajos utcai szórakozóhelyen. A rendőrség későbbre igért részleteket az akcióról.

A 24.hu portál úgy tudja, hogy a budapesti Fészek Kulturális Központot szállták meg a rendőrök, miután több szülő is jelezte, hogy a gyermeke rosszul lett az éjszakai buli után. A szórakozóhelyen a FullOn Lovers Night elnevezésű rendezvény zajlott, ami szombat éjfélkor kezdődött és vasárnap délelőtt 11 óráig tartott.

A portál értesülései szerint a rendőrség már éjszaka is razziázott a helyszínen, akkor több embert elvittek, miután kábítószert találtak náluk. A rendőrségi akció vasárnap folytatódott, a portál információi szerint jelenleg is minimum 10 rendőrautó van a helyszínen, és legalább húsz ember előállítása van folyamatban.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×