eur:
394.35
usd:
370.48
bux:
66147.74
2024. április 16. kedd Csongor
Rendőrségi intézkedés a főváros V. kerületében, a Kossuth Lajos utcában 2019. április 14-én. A rendőrség 47 embert állított elő egy V. kerületi szórakozóhelyről kábítószer-birtoklás gyanúja miatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Razzia az ötödik kerületben: csaknem 50 embert állítottak elő

A rendőrég egyelőre annyit közölt, hogy összesen 47 embert állítottak elő kábítószer birtoklás gyanúja miatt, de azt, hogy pontosan melyik belvárosi szórakozóhelyen hajtották végre az összehangolt rendőrségi akciót, nem közölték.

Sajtóhírek szerint Budapesten, a belvárosi Fészek Kulturális Központban zajlott órákig az intézkedés. A 24.hu úgy tudja, hogy mintegy tíz rendőrautó volt a helyszínen, ahová már szombat este is kiszálltak.

Mint arról a rendőrség korábbi közleménye alapján az Infostart is beszámolt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei összehangolt akció keretében intézkednek Budapesten az V. kerületben, egy Kossuth Lajos utcai szórakozóhelyen.

A 24.hu portál úgy tudja, hogy a budapesti Fészek Kulturális Központot szállták meg a rendőrök, miután több szülő is jelezte, hogy a gyermeke rosszul lett az éjszakai buli után. A szórakozóhelyen a FullOn Lovers Night elnevezésű rendezvény zajlott szombat éjféltől vasárnap délelőtt 11 óráig.

A portál értesülései szerint a rendőrség már éjszaka is razziázott a helyszínen, akkor több embert elvittek, miután kábítószert találtak náluk.

Címlapról ajánljuk
Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
A Fehér Ház szertefoszlatta Zelenszkij reményeit, az ukrán segélycsomagról folyik a vita Amerikában – Híreink az ukrajnai frontról kedden

A Fehér Ház szertefoszlatta Zelenszkij reményeit, az ukrán segélycsomagról folyik a vita Amerikában – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Republikánus törvényhozók azt javasolták, hogy próbáljanak meg egy csak Izrael támogatására vonatkozó törvénycsomagot elfogadni. A Fehér Ház hétfőn azonban megismételte, hogy Joe Biden amerikai elnök nem fog jóváhagyni egy önálló, egyedül csak Izraelt támogató finanszírozási törvényjavaslatot, a csomagnak Ukrajna támogatását is tartalmaznia kell. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök fölvetette, hogy a NATO-országok úgy segíthetnék az ukrán védekezést, ahogy tették azt Izraellel, de a Fehér Ház szerint a két ország esete teljesen más, az Egyesült Államok nem fog részt venni az ukrajnai harcokban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×