eur:
392.56
usd:
366
bux:
66887.72
2024. április 25. csütörtök Márk

Gyerekeket sodort el egy autós és elhajtott, keresik a rendőrök

Segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt nyomoznak a pápai rendőrök.

A Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának tájékoztatása szerint február 6-án 8 óra körül Pápán, a Szabó Ervin utcában egy 14 és egy 13 éves pápai fiatal át akart szaladni az úttesten. Az átkelés során a 13 éves fiút elsodorta a tőle jobbról, a Somlai út irányából érkező szürkéskék, zárt csomagterű, ismeretlen forgalmi rendszámú kisáruszállító tehergépkocsi, amelynek következtében a gyermek elesett, majd az esés során fellökte a társát is.

A balesetben mindkét fiatal könnyű sérüléseket szenvedett, a tehergépjármű ismeretlen vezetője megállás nélkül továbbhajtott.

A Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, jelentkezzen a Pápai Rendőrkapitányság 06-89-313-153-as telefonszámán, vagy a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi telefonszámok valamelyikén.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×