eur:
393.75
usd:
365.14
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Rabbit inzultált egy férfi egy budapesti plázában

Közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt emeltek vádat egy férfi ellen, aki lesodorta egy külföldi rabbi kipáját egy budapesti bevásárlóközpontban - közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

A 44 éves férfi még tavaly április 5-én a X. kerületi Örs vezér terén található bevásárlóközpontban, egy mobiltelefonokat is forgalmazó üzletben látta meg a rabbit. A vádlott - kifejezetten a sértett közösséghez tartozása miatt - a rabbihoz lépett, és szó nélkül, egy hirtelen mozdulattal, tenyérrel lesodorta a fejfedőjét, majd sietve távozott az üzletből.

A Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség a férfival szemben közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Pesti Központi Kerületi Bíróságra.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×