INFORÁDIÓ 
2018. december 9. vasárnap
Natália

plasztikai műtét

birmingham

brit

Ajándék fenékplasztikai műtétbe halt bele egy brit nő Budapesten

Ajándék fenékplasztikai műtétbe halt bele egy brit nő Budapesten

Infostart

Tryce Harry nagy álma volt, hogy hasát feszesebbé, keblét kerekebbé varázsolják, a plusz műtétet ingyen kapta. Az olcsó megoldás lett végül a legdrágább, pedig előzőleg az érintett házaspár tájékozódott az eljárásról.

Belehalt budapesti fenékműtétjébe egy kétgyermekes, 49 éves brit nő - írja a Daily Mail az ügy bírósági tárgyalásáról frissen tudósítva.

Tryce Harry férje, Kirk Harry a birminghami tárgyaláson elmondta, a 4700 (más források, így a The Sun szerint 5300) fontba kerülő műtéttel

eredetileg csak a nő hasát és mellét plasztikázták volna, az úgynevezett "fenékfeltöltő" beavatkozást a klinika ajándékként adta a nőnek - más testtájakról fecskendezték át a zsírt.

A műtét azonban nem alakult komplikációmentesen, noha ez csak a beavatkozás után 65 perccel derült ki a jelekből: Tryce Harry feltehetően zsíros érelzáródást kapott, és két órával később meghalt.

Az illetékes bíróság meghallgatta a másik felet is: az ügyben egy bizonyos M. Miklós lehet érintett.

A halottkém jelentése is alátámasztotta, "egy nem életmentő műtét nem várt komplikációiba" halt bele a nő, akit az érelzáródást követő szívroham vitt el.

Kirk Harry azt is elmondta, feleségének régóta nagy álma volt egy átfogó plasztikai átalakulás, de nem hozták meg könnyen a döntést a műtétről. M. Miklós intézményére ismerőseiken keresztül bukkantak rá, jó híre volt, de most már - akármennyivel is drágább - csakis Nagy-Britanniában bízna egy hasonló procedúrában, ahol "nagyobb orvosi gyakorlat van" az ilyen eljárásokban.

Jogi szakértők szerint

nem játszott szerepet Tryce Kirk halálában, hogy a műtétet követően csak 30 percenként vizsgálták az életfunkciókat, mivel maguk a műtéti komplikációk okozták a halált, nem az elhanyagolás.

Azt azonban a vizsgálat megállapította, hogy a férjjel csak akkor közölték a bajt, amikor felesége már elhunyt.

Tryce és Kirk 27 éve voltak együtt.

Nyitókép: The Sun
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018