A pszichiátrián tett beismerő vallomást a szentpéterszegi feleséggyilkos

Infostart
2018. október 10. 06:55
A terrorelhárítók tették ártalmatlanná a férfit, aki, miután megölte a feleségét, azzal fenyegetőzött, hogy magával is végez. Előzetes letartóztatásban van.

Az Infostart is beszámolt a Hajdú-Bihar megyei faluban zajló családi drámáról. Egy 56 éves férfi brutális kegyetlenséggel, egy konyhakéssel megölte 55 éves feleségét, majd azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz.

A TEK kommandósai ártalmatlanították az őrjöngő férfit, még hanggránátot is bevetettek, hogy cselekvésképtelenné tegyék. A férfit végül nem a rendőrök vitték el, hanem a mentők, mert a Blikk információi szerint kárt tett magában. A lap úgy tudja, hogy a pszichiátrián kedden kihallgatták a férfit, aki nem tagadta a gyilkosságot, így még aznap elrendelték a letartóztatását.

Több szomszéd is arról beszélt a lapnak, hogy döbbenten állnak a történtek előtt, nem volt semmilyen előjele a tragédiának, szerető családként ismerték meg a házaspárt. Ugyanakkor az egyik helybeli arról beszélt, hogy az áldozat az utóbbi időben betegeskedett, férje pedig egyszer megpróbálta felgyújtani magát.