eur:
393.82
usd:
365.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A Velencei-tó Kapuja projekt keretében megépült és 2014. tavaszán megnyitott Velence Korzó és Szabadstrand gyermek- és családbarát strandján 14 ezer négyzetméternyi homokos part áll a fürdőzők rendelkezésére. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA: Faludi Imre

Letartóztatás a strandon: lopták a fürdőzők táskáit

A gárdonyi rendőrök rövid időn belül elfogták azt a két férfit és női társukat, akik fürdőzők értékeit tulajdonították el egy velencei strandról.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság 2 rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 20 éves és egy 33 éves pusztaszabolcsi, valamint egy 54 éves sárkeresztúri lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a két férfi és női társuk augusztus 8-án kora reggel egy velencei strandról fürdőzők táskáit tulajdonították el, a bennük lévő mobiltelefonokkal, ruhaneműkkel, személyi okmányokkal és egyéb értéktárgyakkal együtt.

A bejelentés alapján helyszínre érkező rendőrök az adatgyűjtés eredményeképpen a helyszín közelében figyeltek fel az elkövetőkre, akiket elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki, az előkerült tárgyakat pedig visszaszolgáltatták tulajdonosaiknak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×