INFORÁDIÓ 
2019. június 16. vasárnap
Jusztin

velencei-tó

strand

lopás

Velence, 2014. augusztus 10. A Velencei-tó Kapuja projekt keretében megépült és 2014. tavaszán megnyitott Velence Korzó és Szabadstrand gyermek- és családbarát strandján 14 ezer négyzetméternyi homokos part áll a fürdőzők rendelkezésére. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre  *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.

Letartóztatás a strandon: lopták a fürdőzők táskáit

Infostart

A gárdonyi rendőrök rövid időn belül elfogták azt a két férfit és női társukat, akik fürdőzők értékeit tulajdonították el egy velencei strandról.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság 2 rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 20 éves és egy 33 éves pusztaszabolcsi, valamint egy 54 éves sárkeresztúri lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a két férfi és női társuk augusztus 8-án kora reggel egy velencei strandról fürdőzők táskáit tulajdonították el, a bennük lévő mobiltelefonokkal, ruhaneműkkel, személyi okmányokkal és egyéb értéktárgyakkal együtt.

A bejelentés alapján helyszínre érkező rendőrök az adatgyűjtés eredményeképpen a helyszín közelében figyeltek fel az elkövetőkre, akiket elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki, az előkerült tárgyakat pedig visszaszolgáltatták tulajdonosaiknak.

Nyitókép: MTVA: Faludi Imre
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018