eur:
393.84
usd:
367.77
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Meglépett egy postás a pénzzel

Sikkasztás gyanúja miatt köröznek egy postást, aki kézbesítendő küldeményekkel és készpénzzel tűnt el a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírcsaholyban kedden - közölte a rendőrség.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a postai alkalmazottként dolgozó férfi kedden elindult nyírcsaholyi munkahelyéről a kézbesítendő küldeményekkel és készpénzzel, de egyetlen címzettet sem keresett fel a településen. A férfi a szolgálati kerékpárját Mátészalkán, egy dohánybolt előtt hátrahagyta, és a rábízott készpénzzel ismeretlen helyre távozott.

A rendőrség sikkasztás gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki K. Gyula 49 éves paposi lakos ellen. A körözött férfi - akinek fényképét a rendőrség honlapján is közzétették - nagyjából 180 centiméter magas, vékony testalkatú, hajlott testtartású. Utolsó ismert ruházata fekete színű dzseki, piros színű kapucnis pulóver, sötét farmernadrág, fekete bakancs és szintén fekete kötött sapka.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×