eur:
393.82
usd:
365.05
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Tizenegy kilogramm marihuánát találtak Röszkén

Tizenegy kilogramm marihuánát találtak egy menetrend szerint közlekedő autóbuszban Röszkén - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök a rendőrséggel közösen egy Athénból Lengyelországba tartó autóbuszt ellenőriztek Röszkén.

A csomagtér felnyitásakor a marihuána jellegzetes szagára figyeltek fel. Egy nagyobb méretű küldeményből, játék- és élelmiszerdobozokba rejtve, 11 kilogramm kábítószergyanús növényi törmelék - feltehetően marihuána - került elő - tudatta az alezredes.

A pénzügyőrök feljelenést tettek, a 20 millió forintot meghaladó feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot átadták a rendőrségnek.Röszkén legutóbb december 9-én találtak nagyobb mennyiségű marihuánát, akkor 60 kilogramm drogot rejtettek el egy szerb buszban.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×