eur:
393.76
usd:
365.41
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Hatalmas drogfogás a határon

Autóbuszban elrejtve próbált kábítószert átcsempészni a határon egy macedón férfi.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 39 éves macedón állampolgárral szemben. A férfi Röszke autópálya-határátkelőhelyen szombaton jelentkezett belépésre egy szerb busztársaság által üzemeltetett autóbusszal.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei marihuánaszagra lettek figyelmesek az utastérben, ezért a buszt tüzetesen átvizsgálták. Az üléssorok és a folyosórész alatti rejtekhelyek megbontásakor több, növényi törmeléket tartalmazó csomag vált láthatóvá.

A kiérkező nyomozók 109 csomagban összesen 59140 gramm kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le. A helyszínen elvégzett gyorsteszt, valamint az előzetes szakértői vélemény szerint a lefoglalt anyag marihuána, feketepiaci értéke százhúszmillió forint.

A KR Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai az elfogott férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására - közölte a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×