Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Így történhetett a fegyveres leszámolás a magyar autópályán

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Hat golyót kapott a Ford utasa, és továbbra is életveszélyes állapotban van.

Valószínűleg egy külföldi, vagy külföldiek adtak le több lövést keddre virradó éjjel arra az autóra az M5-ös autópálya Csongrád megyei szakaszán, amelyben egy ember a helyszínen meghalt, egy pedig súlyosan megsebesült.

A szakértő szerint leszámolás történhetett.

– Nagyon nehéz a gyilkosságról egyelőre bármit is mondani, hiszen alig van nyilvános információ az ügyről, de valószínűleg leszámolás történt az autópályán – mondta a delmagyar.hu kérdésére Bilkei Pál. A kriminálpszichológus szerint ugyanabból az országból érkezhettek a tettesek és az áldozatok is, akik – annak ellenére, hogy osztrák rendszámú autóval utaztak – egyáltalán nem biztos, hogy osztrák állampolgárok.

A módszer egyértelműen az alvilágra jellemző, a tettesek pedig készülhettek a gyilkosságra

– mondta a szakértő.

A lap információi szerint a súlyos sérülésekkel a szegedi klinikára szállított ember hat golyót kapott, és továbbra is életveszélyes állapotban van. Az ügyről a rendőrség továbbra sem árul el részleteket, így azt sem tudni, hogy van-e már gyanúsítottja a kedd hajnalban „forró nyomon" indult nyomozásnak.

Megöltek egy embert az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében hajnalban - közölte kedden a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A megyei főkapitányság szóvivője kedden megerősítette, hogy a rendőrség forró nyomon bevezetett intézkedésekkel megkezdte a nyomozást.