eur:
395.27
usd:
365.64
bux:
65385.89
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Új részletek a kőbányai bankrablóról

Új részletek a kőbányai bankrablóról

Előzetes letartóztatásba került az a férfi, aki csütörtökön kirabolt egy kőbányai bankfiókot.

Bagoly Bettina,a Fővárosi Főügyészség szóvivője a Borsnak elmondta: a kényszerintézkedésre azért volt szükség, mert fennáll a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye. A döntés még nem jogerős, mert a férfi és az ügyvédje fellebbezett.

Bajáky Tamás ügyvéd közölte, hogy védence elismerte tettét, amit azzal indokolt, hogy olyan elnehezült és kilátástalan élethelyzetbe került, amiből nem látott más kiutat, csak a bankrablás elkövetését, mivel egy kézsérülése miatt nem tudott munkát vállalni, hogy becsületes úton jusson pénzhez. Sérülése miatt még most is kezelés alatt áll. Az ügyvéd azt is megerősítette, hogy a férfi ellen folyamatban van más eljárás is.

A férfi csütörtökön a X. kerületi Kőrösi Csoma Sándor úton található bankba ment be fegyverrel bement, és onnan pénzt vitt el. Menekülés közben fegyvert fogott a rendőrökre, de ahogy lelépett az útra, elgázolta egy kisteherautó.

A korábban emberölés kísérlete miatt hat évet a börtönben töltött rabló könnyebb fejsüléseket szenvedett a balesetben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Tapolca mellett egy hatalmas, 60 MW beépített kapacitású, naperőmű épül, amelyet idén a második negyedévben helyeznek kereskedelmi üzembe, a beruházás 49-51 millió dollárba kerül – szúrta ki a Portfolio az amerikai értékpapírfelügyelethez (SEC) érkezett beadványban. A naperőművek magyarországi terjedéséről, a zöld áram termelési és elosztási kérdésekről is szó lesz a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján, további részletek itt érhetők el.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×