eur:
394.77
usd:
365.84
bux:
65213.26
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Rejtélyek a Mosoni-Dunában talált egyetemista halála körül

Rejtélyek a Mosoni-Dunában talált egyetemista halála körül

A rendőrség kizárja az idegenkezűséget, de számos kérdésre nincs válasz.

A rendőrség továbbra is közigazgatási eljárásban vizsgálja annak az egyetemistának a halálát, akit hét hónappal eltűnését követően találtak meg holtan a Mosoni-Dunában. A folyó győr-belvárosi szakaszából - lakossági bejelentést követően - a tűzoltók egy autót emeltek ki, a hátsó ülésen pedig megtalálták a fiatalember holttestét. A férfi márciusban, a halála előtt még a diplomamunkáján dolgozott, az egyik szombaton buliba készült, előtte az albérletében három váltás ruhát kimosott, megfőzte a vasárnapi ebédjét, aztán többé nem látták - írja a Kisalföld.

A rendőrség közigazgatási eljárásban kezdte vizsgálni az ügyet, és a vizsgálat jelen állása szerint az idegenkezűség kizárható. Kérdések azonban a lap szerint maradtak: például az, hogy az autó vajon hol eshetett/csúszhatott bele a folyóba, hogyan kerülhetett a fiú a hátsó ülésre, halálát pontosan mi okozta, voltak-e utcai kamerafelvételek, amelyek esetleg rögzítették az esetet?

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×