eur:
393.84
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Elfogták a nyíregyházi postás késes támadóját - videó

Elfogták a nyíregyházi postás késes támadóját - videó

A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást D. Dávid 26 éves nyíregyházi lakos ellen.

Elfogták a nyíregyházi postás késes támadóját - videó

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi október 12-én 10 óra 30 perckor Nyíregyházán, a Vasvári Pál utca 5. szám alatti társasház lépcsőházának előterében megtámadott és késsel megsebesített egy postai kézbesítőt, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

A támadás arra irányult, hogy a gyanúsított készpénzt szerezzen. Mivel a sértett aktívan ellenállt, a gyanúsított végül értékszerzés nélkül elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként a feltételezett tettest rövid időn belül azonosították, és Nyíregyházán elfogták. A nyomozók a rendőrkapitányságra előállított férfit gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×