eur:
395.08
usd:
370.9
bux:
65135.27
2024. április 19. péntek Emma

Viperával és boxerrel támadtak az iskola előtt

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a négy férfival szemben, akik kiskorú lányt és fiút bántalmaztak az egyik szegedi iskola előtt.

A vádirat szerint tavaly november 13-án este 8 órakor az egyik szegedi iskola előtti utcafronton a fiatalkorú vádlott és édesapja, keresztapja, valamint ismerősük rátámadt az ott közlekedő kiskorú fiúra és lányra. A támadás során a fiatalkorú vádlott jobb öklén boxer volt, míg édesapja kezében vipera. A vádlottak a fiút a földre vitték, pulóverét fejére húzták, mind a négyen ököllel testszerte ütlegelték, illetőleg a boxerrel és a viperával is bántalmazták. A fiú verése során a védelmére kelő lányt is megütötték, illetőleg megrugdosták.

A bántalmazás végén megfenyegették őket, hogy legközelebb a viperával még több ütést kapnak, majd a fiatalkorú vádlott a földön fekvő fiúba belerúgott.

A sértettek közül a fiúnak testszerte 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek a mellkasán, a fején, a hátán, a lábszárán, amelyek gyógytartama 8 napon belüli, azonban mind a boxer, mind pedig a vipera ennél súlyosabb sérülések okozására is alkalmas. A lány 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett a fején, illetőleg a lábszárán.

Az ügyészség a vádlottakat felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével, súlyos testi sértés bűntettének kísérletével, valamint a fiatalkorú nevelésére köteles vádlottat kiskorú veszélyeztetésének bűntettével is vádolja.

A vádlottak bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni - közölte az ügyészség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×