Üdülőben alvó vendégeket raboltak ki

InfoRádió
2017. június 19. 15:44
Amíg a sértettek aludtak, a szobájukban lévő értékeiket elvitték.

A Komáromi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésével gyanúsít három embert. A nyomozás adatai szerint a 36 éves Sz. Imre, a 21 éves V. Rebeka és egy 17 éves társuk 2017. június 18-án hajnalban bemásztak egy komáromi üdülő udvarára, ahol a lakóépület több szobájába is benyitottak.

Az egyik helyiség előszobájából készpénzt és műszaki cikkeket, valamint okmányokat, ruhaneműt és indító kulcsot loptak el. A cselekményük során a sértettek a belső szobában aludtak.

A megszerzett értékekkel együtt azonnal távoztak a területéről és a zsákmányt szétosztották, a pénz egy részét elköltötték - olvasható a police.hu-n.

A rendőrök azonosították a három komáromi lakost és őket még ezen a napon a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították. A megtartott házkutatások során az ellopott tárgyakat lefoglalták és azt a sértettek részére visszaadták.

Sz. Imre lakcímén kábítószergyanús növényi származékot is lefoglaltak. A kábítószer teszt a 36 éves férfi és a 21 éves nő vonatkozásában pozitív értéket jelzett. Ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt külön eljárást indítottak.