Világhírű egység csatlakozott a szolnoki rendőrökhöz

InfoRádió
2017. június 13. 16:35
A Bajnokok Ligája-győztes szolnoki vízilabdacsapattal közös bűnmegelőzési kampányba kezdett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szolnoki Rendőrkapitányság.

Különleges látvány fogadta a strandolni vágyókat a szolnoki Liget Termálstrand és Élményfürdőnél, a Szolnoki Dózsa-Közgép vízilabdacsapat vezetőedzője, Cseh Sándor egy egyenruhás rendőr kíséretében bűnmegelőzési szórólapokat adott át az érkezőknek. A szakmai vezető és a csapat tagjai, eleget téve a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felkérésének, csatlakoztak egy újonnan induló bűnmegelőzési kampányhoz, amely elsősorban a nyári időszakban a strandolás kapcsán elkövetett bűncselekmények visszaszorítását célozta meg. 

A program keretében nemcsak szórólapokat osztottak szét a fürdő területén, hanem figyelemfelhívó plakátokat is kihelyeztek. A strandolók élénk érdeklődést mutattak az akció iránt. A projekt egész nyáron folytatódik. Sőt, ősztől a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság aktív kampányba kezd a vízilabdacsapat közreműködésével, amelyben többek között videospotokban, megelőzési kisfilmekben tűnnek majd fel a BL- győztes csapat tagjai.