eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Halálra kínoztak cellatársai egy rabot a szombathelyi börtönben?

Halálra kínoztak cellatársai egy rabot a szombathelyi börtönben?

Meghalt egy elítélt a szombathelyi börtön egy négyfős zárkájában. A rendőrség és a büntetés-végrehajtás is megerősítette az információt. Lapértesülések szerint az elhunyt súlyos belső sérüléseket szenvedett, több csontja is eltört.

Orosz Zoltán, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának szóvivője a Borsnak elmondta, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben egy négyfős zárkában rosszul lett egy 37 éves jogerős büntetését töltő fogvatartott, és életét már nem tudták megmenteni. A rendőrség vizsgálja az ügy körülményeit.

A Nyugat.hu információi szerint egy lopásért elítélt Zala megyei férfi vesztette életét a szombathelyi börtönben. Egy négyfős cellában bántalmazták a rabtársai, akár hosszabb időn át is tarthatott a kínzás. A meg nem erősített információk szerint az elhunyt három zárkatársa közül egy sem jelezte, hogy társai kínozzák a sértettet. Ez jelentheti azt, hogy mind a három zárkatárs részt vett a bűncselekményben, de akár arról is lehet szó, hogy senki sem mert szólni az őröknek, nehogy "ő legyen a következő". A lap szerint az elhunyt súlyos belső sérüléseket szenvedett, több csontja is eltört.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×