eur:
395.27
usd:
365.64
bux:
65385.89
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A rendőrök is megdöbbentek, mit találtak a sátorban - videóval

A rendőrök is megdöbbentek, mit találtak a sátorban - videóval

A szobában felállított sátorban termesztett kábítószert egy férfi Pécsett - írja a Police.hu.

Egy pécsi családi házban kedden a késő délutáni órákban megtartott házkutatás során 20 tő kábítószergyanús növényt, több mint 200 gramm kábítószergyanús növényi származékot, mintegy 1000 gramm kábítószergyanús fehér pasztát, valamint kábítószer termesztéshez használatos berendezéseket foglaltak le a rendőrök. A házkutatás alkalmával egy 29 éves férfit és 59 éves édesapját fogták el a rendőrök, akiket gyanúsítottként hallgattak ki.

A 29 éves férfit másnap őrizetbe vették, a két férfi ellen a Pécsi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Tapolca mellett egy hatalmas, 60 MW beépített kapacitású, naperőmű épül, amelyet idén a második negyedévben helyeznek kereskedelmi üzembe, a beruházás 49-51 millió dollárba kerül – szúrta ki a Portfolio az amerikai értékpapírfelügyelethez (SEC) érkezett beadványban. A naperőművek magyarországi terjedéséről, a zöld áram termelési és elosztási kérdésekről is szó lesz a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján, további részletek itt érhetők el.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×