Hatmilliós átverés, erkélyjelenettel

InfoRádió
2017. április 1. 14:32
Bátor volt a csaló, de arra nem számított, hogy bezárják egy lakásba.

Az újbudai rendőrök a sértett lakásán fogták el azt a román állampolgárt, aki közel hatmillió forint készpénzért adott el egy aranynak látszó fémtömböt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 40 éves román állampolgár 2017. március 30-án 13 óra 30 perc körül felment a sértett újbudai lakására, ahol közel hatmillió forint készpénzért eladott egy aranynak látszó fémtömböt.

A sértett ezt követően a lakásában hagyta a férfit és elment, hogy bevizsgáltassa az „aranytömböt”. De amikor leért a kocsijához, észrevette, hogy valami nincs rendben a tömbbel. Ekkor felnézett a lakásához és látta, hogy a román férfi az erkélyén átmászva próbál betörni a szomszéd lakásba.

A sértett értesítette a rendőröket, akik a helyszínen elfogták az elkövetőt, majd megállapították, hogy ellene több elfogatóparancs van érvényben csalás és zaklatás bűntett miatt - írta a police.hu.

Az újbudai rendőrök a férfit előállították a BRFK XI. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – csalás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!