eur:
393.83
usd:
365.43
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Újabb megdöbbentő részletek a tragikus Szentendrei úti balesetről

Újabb megdöbbentő részletek a tragikus Szentendrei úti balesetről

Fékezés nélkül hajtott bele az előtte álló kocsiba az az autós, aki a szombat hajnali tragikus balesetet okozta a budapesti Szentendrei úton. Sajtóinformációk szerint a sofőr ittasan vezetett.

Fékezés nélkül hajtott bele a vétlen autóba a szombat hajnali Szentendrei úti baleset okozója. Az eddigi adatok szerint a sofőr – aki egy jobb kormányos járművet vezetett – megközelítőleg 130 kilométer/órás sebességgel ütközött neki az ekkor körülbelül 30 másodperce a lámpánál szabályosan várakozó kocsi hátuljába – értesült a 24.hu.

A férfival szemben felmerült az ittasság gyanúja, de biztosat majd azután lehet tudni, ha elkészül a szakértői vélemény. A súlyos sérülésekkel kórházban fekvő sofőr – ahogy azt a rendőrség szombaton közölte – őrizetben van, és már sikerült kihallgatni.

A tragédia szombatra virradó éjszaka, éjjel negyed 2 körül történt. A kocsi hátulról rohant bele nagy sebességgel a várakozó autóba, majd az ütközés erejétől mindkét jármű a pályatest között lévő betonoszlopnak, illetve lámpaoszlopnak csapódott.

A balesetben két fiatalember vesztette életét, mindketten a helyszínen. Egyikük Janza Richárd ifjúsági világbajnok kajakozó.

Részeg volt a sofőr, aki fékezés nélkül, iszonyatos sebességgel tarolta le hátulról azt a kocsit, amelyben Janza Richárd kajakozó és barátja, Bálint ült - ezt a TV2 hírműsora, a Tények tudta meg. Barátokkal találkoztak, és amikor a sportoló haza akart menni, a barátnőjét hívta, hogy menjen érte. Végül mégis iskolatársával indult el, a lány így életben maradt, a két 22 éves fiatal pedig gyakorlatilag szörnyethalt. Egy piros lámpánál álltak már egy perce, balra akartak kanyarodni, amikor óriási sebességgel csapódott beléjük egy férfi a kocsijával.

A hírműsor információi szerint már a helyszínen felmerült, hogy a vétkes sofőr, aki valószínűleg versenyzett valakivel, és ezért hajtott végzetesen gyorsan, részeg volt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×