eur:
394.07
usd:
365.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Kiderült, miért kezdhetett ámokfutásba az öngyilkos benzinkútrabló

Kiderült, miért kezdhetett ámokfutásba az öngyilkos benzinkútrabló

Jó körülmények között élt, és rendőrnek készült az a 18 éves fiatalember, aki csütörtök hajnalban az M7-es autópálya mentén négy benzinkutat is fegyverrel kirabolt, majd Székesfehérvárnál öngyilkos lett. Vélhetően szerelmi bánat áll tette hátterében.

A csütörtök hajnali ámokfutás elkövetője a Borsonline információi szerint szerda este

a Facebookon üzent a barátnőjének, hogy végez magával.

A bonyhádi fiatal édesapja rendelkezett fegyvertartási engedéllyel, tőle lopott el há­rmat, majd a család Audijával elindult végzetes útjára.

A lap szerint Bony­hádon jól ismerik F. Ádám családját. Édesapja köztiszteletben áll, egy ismert biztosítótársaság me­gyei vezetője. Több diplomát szerzett, a rendőrtiszti főiskolát is elvégezte. Korábban a büntetés-végrehajtásnál is dolgozott.

F. Ádám rendőrnek készült, egy pécsváradi rendőrképző iskolába járt. Imádott lőni, a Facebook-oldalán több fotó is található, amelyeken fegyverekkel a kezében pózol, de nem volt erőszakos természetű, sosem keveredett verekedésekbe.

A barátok szerint szerelmi csalódás sem gyötörhette, mindenki értetlenül áll a történtek előtt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×