eur:
392.85
usd:
366.21
bux:
66895.9
2024. április 25. csütörtök Márk
Késes rablókat keresnek Budapesten

Késes rablókat keresnek Budapesten

A budapesti rendőrök keresik azt a két férfit, akik késsel fenyegettek meg egy nőt.

Két férfi 2017. február 15-én 18 óra körül egy XII. kerületi cukrászda előtt egy késsel megfenyegetett egy nőt, hogy adja át a nála lévő készpénzt és táskáját. 

Az egyik elkövető 20 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas, rövid szőkés barna hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor szürke kapucnis pulóvert, szürke nadrágot és fehér sportcipőt viselt.

Késes rablókat keresnek Budapesten

A másik elkövető 16-20 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kapucnis pulóvert és fekete nadrágot viselt - írta a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikán látható férfit és társát felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-20-441-5646 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×