eur:
395.04
usd:
371.3
bux:
66155.56
2024. április 16. kedd Csongor

Hirtelenjében kilenc bűncselekményt ismert be ez a nyakon csípett lakástolvaj

A helyszínen fogták el a rendőrök egy pécsi lakásbetörés elkövetőjét, majd további négy főt vettek őrizetbe, az öt férfi összesen kilenc bűncselekményt ismert be.

A rendőrség ügyeletére 2017. március 5-én 13 óra 25 perckor arról érkezett bejelentés, hogy Pécsett a Jászai Mari utcában egy ház kerítésén beugrott egy férfi. A rendőrök a helyszínen 14 órakor fogták el azt a 32 éves férfit, aki épp a betörés után akart kijönni a házból, amelyből érméket tulajdonított el. A rendőrök a férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök a bűncselekmény kapcsán további négy pécsi férfit is elfogtak, majd őket is őrizetbe vették. A lakhelyükön elfogott 48, 28, 24 és 35 éves pécsi férfiakat, valamint a Jászai Mari utcában tetten ért férfit összesen kilenc bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják.

A férfiak 2017. február 13-a és február 28- között pécsi ingatlanokba törtek be, és többségében készpénzt, ékszereket, karórákat és műszaki cikkeket loptak el. A házkutatások során a rendőrök mobiltelefonokat, SIM kártyákat, feszítő eszközöket, és egy személygépkocsit is lefoglaltak.

Az öt férfi ellen lopás bűntett, lopás vétség elkövetése, valamint lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Címlapról ajánljuk
Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×