eur:
393.78
usd:
368.24
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Vigyázat, új, kivédhetetlen módszerrel ellenőriznek a rendőrök

Vigyázat, új, kivédhetetlen módszerrel ellenőriznek a rendőrök

A balesetek megelőzése és a szabályszegések visszaszorítása érdekében több száz járművezetőt ellenőriztek a rendőrök a 42-es és 47-es számú főutakon - írja a police.hu.

A balesetek megelőzésére, továbbá az ittas gépjárművezetők kiszűrésére célzott közlekedésrendészeti ellenőrzéssel, úgynevezett „finn-módszerrel” ellenőrizték a berettyóújfalui és püspökladányi rendőrök március 3-án 19 órától március 4-én 2 óra 30 percig a 42-es és 47-es számú főutakon közlekedőket. A módszer lényege, hogy egyszerre, egy időben az útszakaszon közlekedő

járművek mindegyikét megállítják a rendőrök

és ellenőrzik a gépjárművezetőket. Amennyiben a jármű sofőrje nem ittas, úgy azonnal tovább haladhat, míg pozitív eredmény esetén az érintetteket félreállítják, akikkel szemben eljárást kezdeményeznek.

Vigyázat, új, kivédhetetlen módszerrel ellenőriznek a rendőrök

A Berettyóújfalui és a Püspökladányi Rendőrkapitányság munkatársai a 42-es és a 47-es számú főúton összesen 440 gépjárművezetőt ellenőriztek. A hatékony akció során ittasság gyanúja egy esetben sem merült fel. A két rendőrkapitányság illetékességi területén a közeljövőben is folytatódnak az ellenőrzések.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×