eur:
394.03
usd:
365.68
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Marihuána növögetett a kunhegyesi pincében

Őrizetbe vették a rendőrök azt a kunhegyesi férfit, aki otthonában termesztett marihuánát.

A karcagi nyomozók több hónapos nyomozás eredményeként házkutatást tartottak június 12-én az esti órákban egy kunhegyesi családi házban. A rendőrök az alsóépületben egy rejtekhelyre bukkantak, amelyben tizenöt tő Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság növényt találtak.

A ház tulajdonosa a helyiségben a növények megfelelő fejlődéséhez szükséges körülményeket is megteremtette. A házkutatáskor előkerült továbbá közel 60 gramm szárított, kábítószergyanús növényi törmelék és több olyan elektronikai eszköz, amelyek a növények optimális növekedéséhez szükséges klímát biztosították.

A Karcagi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást H. Tibor ellen. Az 58 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

A lefoglalt kábítószergyanús növényeket szakértők bevonásával vizsgálják.

Fotók és videó: police.hu

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×