eur:
393.77
usd:
365.03
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Elfogtak egy férfit, aki bombával fenyegetett zalai rendőrségeket

Néhány órán belül elfogták a zalai rendőrök azt a férfit, aki hétfő délelőtt azzal hívta fel telefonon a rendőrséget, hogy a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság (ZMRFK) és a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság épületébe is bombát helyezett el - közölte az MTI érdeklődésére a ZMRFK szóvivője.

Sznopek Veronika elmondta: 11 óra előtt érkezett a hívás, ami miatt a ZMRFK nyolcemeletes épületét és a zalaegerszegi kapitányság épületét is teljesen ki kellett üríteni. Több száz rendőrnek és alkalmazottnak kellett órákra elhagynia a munkahelyét, ahová mindaddig nem térhettek vissza, amíg a bombakeresés be nem fejeződött.

A rendőrök néhány órán belül azonosították, majd elfogták azt a 42 éves baki férfit, aki a bombákkal fenyegetőzött. Beismerő vallomást tett, és bűnügyi őrizetbe vették - tette hozzá a szóvivő.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×