eur:
393.83
usd:
365.63
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Autós üldözés és lövöldözés volt Budapesten

Rablás, autós üldözés és lövöldözés történt hétfő reggel a főváros XVII. kerületében, senki nem sérült meg - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint fél hét körül ismeretlenek megtámadtak két férfit Budapesten, az Újlak utcában. A csuklyát viselő támadók gázspray-vel lefújták és megkötözték a sértetteket, elvették a náluk lévő készpénzt, majd egy fehér kisbusszal elmenekültek a helyszínről.

Miután a sértettek kiszabadultak, beszálltak az autójukba és a támadók járműve után hajtottak. Amikor a menekülő támadók ezt észrevették, több lövést adtak le az őket követő gépkocsi irányába, amely a Pesti úton egy fának ütközött.

A lövöldözés, illetve a baleset következtében senki nem sérült meg - írta a rendőrség.

A BRFK rablás bűntettének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen - közölték a police.hu-n.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán hétfő délelőtt azt közölte, hogy a Pesti úton elrendelt hatósági zár miatt több buszjárat terelőúton közlekedik. Eszerint a 97E, a 161-es, a 162-es, a 162A, a 169E, a 198-as, a 202E autóbusz nem érinti a Rákoskeresztúr-városközpont és a Szent kereszt tér megállót, a 46-os autóbusz pedig a Szent kereszt tér, a Rákoskeresztúr-városközpont és a Városközpont-Posta megállót hagyja ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×