eur:
393.97
usd:
369.71
bux:
65877.61
2024. április 23. kedd Béla

Trafikrabló bandát értek tetten a rendőrök Kőbányán

Két embert elfogtak, amikor egy X. kerületi trafikot próbáltak meg kirabolni, két társukat viszont még keresik a rendőrök - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a X. kerületben egy Kőbányai úti trafik riasztójára figyeltek fel a pestszentlőrinci rendőrök még csütörtökre virradó éjszaka. A bolthoz érve látták, hogy egy autó járó motorral várakozik, három férfi pedig az üzlet előtt áll, amelynek biztonsági rácsát kifeszítették, ajtaját kinyitották.

A rendőri felszólítás ellenére az autóban ülő ember gázt adott és elhajtott, a másik három férfi pedig egy telephely kerítésén átugorva próbált meg elmenekülni a rendőrök elől. Egyiküket, Sz. Imrét a rendőrök egy a járműjavító-telep területén parkoló tehergépkocsi alól húzták ki, majd előállították a XVIII. kerületi rendőrkapitányságra.

A férfi egyik társát, aki elmenekült a helyszínről, a rendőrök perceken belül beazonosították, és S. Zsoltot fél órán belül a tartózkodási helyén elfogták. Az ott tartott házkutatáskor a nyomozók mobiltelefonokat, SIM-kártyákat, dohánytermékeket, szeszes italokat, televíziókat találtak. Továbbá a rendőrök lefoglalták a férfinak a bűncselekmény idején használt ruházatát és az elkövetéshez használt eszközöket, szerszámokat.

Az ügyben a további eljárást a XVIII. kerületi rendőrkapitányság folytatja le, egyben előterjesztést tettek a két férfi előzetes letartóztatásának indítványozására. A gyanúsítottak két társát keresi a rendőrség - olvasható a BRFK közleményében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×