Kirakta megölt felesége fotóját a Facebookra a floridai férfi

InfoRádió / MTI
2013. augusztus 9. 11:22
Megölte feleségét egy floridai férfi, majd kiposztolta Facebook-oldalára a halott asszony fényképét, aztán feladta magát a rendőrségen.

"Börtönbe megyek vagy kivégeznek mert megöltem a feleségemet. Szeretlek titeket, hiányozni fogtok, vigyázzatok magatokra +facebookosok+, a hírekben majd viszontláttok" - írta Derek Medina saját Facebook-oldalán.

A 31 éves férfi vallomása szerint mielőtt lelőtte feleségét Miami déli részén fekvő otthonukban, veszekedésbe keveredtek. A férfi elővette fegyverét, mire a 26 éves Jennifer Alfonso kést rántott. Miután Medinának sikerült elvennie a nőtől a kést, felesége ütlegelni kezdte őt és azzal fenyegetőzött, hogy elhagyja. A férfi ezután lőtte le az asszonyt.

Mikor a rendőrök a helyszínre értek egy 10 éves kislányt is találtak a lakásban, aki valószínűleg az áldozat lánya volt. A házaspár korábban egyszer már elvált, azonban 15 hónappal ezelőtt újra összeházasodtak. A gyerek sértetlen volt, azonban az, hogy ki az apja, egyelőre még nem tisztázott.

A Facebook-posztot a barátok nagy része hitetlenül fogadta, mindenki azt kérdezgette, hogy mi történt. A vérbefagyott nő holttestét ábrázoló kép öt órán át szerepelt a férfi oldalán, mielőtt a szolgáltató letiltotta volna a profilt.