eur:
393.83
usd:
365.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Hungaroring: öt prostituáltat vettek őrizetbe

Mintegy 1500 rendőr vett részt az elmúlt négy napban Mogyoródon a 28. Forma-1-es Magyar Nagydíj biztosításában, főként a forgalomirányításban. Jelentős bűncselekmény nem történt, kisebb ügyekben kellett csupán intézkedni - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Beluzsárné Belicza Andrea összegzése szerint a versenypálya környékén a magyar rendőrök lengyel, szlovák és osztrák segítséggel dogoztak. Szinte minden szolgálati ág képviseltette magát: lovas, kutyás, motoros, gyalogos, gépkocsizó járőrök, valamint bűnügyesek is részt vettek a biztosításban.

A szóvivő közlése szerint súlyosabb bűncselekmény nem történt a Hugaroringen és környékén, szabálysértési feljelentést is csupán 17 esetben tettek, elsősorban közlekedési szabályszegések miatt.

Szexuális szolgáltatás kínálása miatt szabálysértési őrizetbe vett a rendőrség hét nőt, és valamennyiüket öt nap elzárásra ítélte a Gödöllői Járásbíróság - mondta.

A négy nap alatt 2205 embert igazoltattak, négy embert elfogtak és huszonegyet előállítottak, 114 helyszíni bírságot szabtak ki. Iratok elvesztése miatt 16 igazolást adtak ki - tette hozzá Beluzsárné Belicza Andrea.

Értékelése szerint annak ellenére, hogy a hőség próbára tette a nézőket és a rendőröket, a forgalom és a parkolás is gördülékenyen haladt. A rendőri irányításnak köszönhetően a verseny után sem volt nagyobb dugó az utakon Mogyoród térségében. A közlekedés megszokott üteme általában két órán belül helyreállt - mondta a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×