eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Tragédia a Balatonnál

Meghalt egy 21 éves belga férfi egy belga hírportál szerint a Balaton Soundon, ezt azonban az MTI-nek cáfolta a fesztivál sajtófelelőse. Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek vasárnap annyit mondott, valóban meghalt egy belga fiatal, de a helyszínre vonatkozó információt nem közölhet.

Bűncselekmény gyanúja nem merült fel az esettel kapcsolatban, amelyről részleteket a rendőrség egyelőre nem közöl. A Siófoki Rendőrkapitányság indított eljárást az ügyben, amelyet közigazgatási eljárás keretében vizsgálnak.

A VTN nevű belga internetes portál információi szerint vasárnap szívleállás miatt meghalt egy 21 éves belga férfi a Zamárdiban rendezett Balaton Sound fesztiválon - írja a portálra hivatkozva a 444.hu.

Vető Viktória, a rendezvény sajtófelelőse az MTI megkeresésére cáfolta, hogy a Balaton Soundon bárki meghalt. Hozzátette, tudomása szerint a haláleset Siófokon történt.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×