eur:
393.13
usd:
367.31
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Heroint találtak Röszkén és Kelebián

Heroint találtak a pénzügyőrök a röszkei közúti és a kelebiai vasúti átkelőnél is - közölte a Nemzeti Adó- ás Vámhivatal (NAV) szombaton az MTI-vel.

Némedi Varga Éva, a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense elmondta: a pénzügyőröknek a röszkei átkelőnél feltűnt egy belépésre jelentkező szerb állampolgár szokatlanul ideges viselkedése, ezért tüzetesen átvizsgálták a férfi járművét. A vezetőülés mögötti fogason lógó kabát zsebéből egy összesen 37 gramm heroint tartalmazó, többszörösen leragasztott gyógyszeresdoboz került elő.

A pénzügyőrök a több százezer forint utcai értéket képviselő kábítószert és a szerb állampolgárságú férfit átadták a rendőrségnek. A sofőr ellen kábítószerrel való visszaélés bűncselekmény elkövetésének a megalapozott gyanúja miatt indult eljárás - közölte az őrnagy.

Tájékoztatása szerint ezzel szinte egy időben a kelebiai átkelőnél a Beograd nemzetközi gyorsvonaton gyanús csomagokat találtak a pénzügyőrök. Az egyik utasfülkében, három ülés alatt keresztpánttal felfogatva egy-egy csomagra bukkantak, amelyek összesen csaknem 800 gramm heroingyanús anyagot tartalmaztak. A pénzügyőrök a több mint 4 millió forint utcai értékű kábítószert átadták a rendőrségnek, amely nyomozást indított ismeretlen tettes ellen - tudatta a szóvivő.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×