eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Magyarországi kapcsolattal rendelkező irathamisítókat vettek őrizetbe

Magyarországon is tevékeny volt az a hivatalos iratokat hamisító csoport, amelynek 17 tagját a napokban vette őrizetbe a cseh rendőrség - jelentette be Pavel Hanták, a cseh rendőrség szervezett bűnözéssel foglalkozó osztályának szóvivője pénteken Prágában.

A cseh hatóságok hivatalos okiratok - személyazonossági igazolványok, útlevelek, vezetői engedélyek - hamisításának gyanújával már büntetőeljárást is indítottak az őrizetbe vett személyek ellen, akik között bolgárok, albánok, csehek, egyiptomiak és ukránok is vannak.

A csoportnak négy irathamisító műhelye volt, három prágai magánlakásokban, egy pedig Magyarországon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×