Megtámadtak egy taxist és elvitték az autóját

Infostart
2011. május 3. 08:06
Taxisra támadtak az éjszaka Budapesten. A férfi a fején sérült meg, kórházba került. A rablók elvitték a kocsiját, de az autót pár órával később megtalálták.

Megtámadtak egy taxisofőrt keddre virradóra a fővárosban. Az[origo]-nak a Taxi 4 fődizspécsere azt mondta, hogy kollegájukat Kőbányán intette le egy nő, a fuvar a VIII. kerületbe, a Kisfuvaros utcába szólt.

Az InfoRádiónak a Taxi 4 értékesítési vezetője, Reif Zoltán nyilatkozott, aki közölte: a nő arra kérte a taxist, hogy kísérje el a lakásához, a kapualjban azonban két férfi rátámadt, összeverte és elvitte a kocsiját.

A lakók hívtak rendőrt és mentőt a megtámadott taxishoz, akinek a helyszínen stabilizálták az állapotát. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a 30 év körüli férfit fejsérülésekkel vitték a Péterfy Sándor Utcai Kórházba. Reif Zoltán elmondta: kollégájuk már magához tért, lassan visszatérnek az emlékei.

Az [origo]-nak egy taxis kora reggel elmondta, hogy a város összes taxisa, társaságtól függetlenül tudott az esetről, mindenki figyelte, hátha szembetalálkozik az egyébként nem túl gyakori típusú, ellopott hibrid autóval.

Reif Zoltán hozzáfűzte: a megtámadott taxis autóját az abban lévő GPS-jeladó segítségével találták meg a XV. kerületben, a Szentmihályi út környékén, majd értesítették a rendőrséget.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást