eur:
394.18
usd:
369.51
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Lövöldözés és elfogás Csepelen - képek

Négy embert fogtak el lopás gyanúja miatt a rendőrök Csepelen. Egy személy szökésben van, miután autóval el tudott menekülni a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a főváros XXI. Kerületében, a csepeli papírgyárnál akciót hajtottak végre vasárnap. Este 9 óra körül megjelent M. Á. 35 éves férfi - aki ellen a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztályán vesztegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás van folyamatban - és további három társa is a helyszínre érkezett.

A négy férfi egy tehergépkocsira főként bontásból származó fémszerkezeteket és alkatrészeket pakolt fel, de a helyszínen tartózkodó rendőrök tetten érték őket, és közülük hármat lopás bűncselekmény elkövetésének magalapozott gyanúja miatt elfogták.

Megpróbált elmenekülni a helyszínről M. Á. egy személygépkocsival, melyet egy nő vezetett. A menekülő férfit és az autót vezető 40 év körüli nőt a rendőrök megállásra szólították fel, de ezt figyelmen kívül hagyták és az autót az intézkedő rendőr felé kormányozták, ezért az egyenruhás több célzott lövést adott le a gépkocsi kerekére, azonban sikerült kereket oldaniuk. Az autót később néhány utcával arrébb üres állapotban találták meg a rendőrök.

A nyomozók a gépkocsit a központi nyilvántartásban ellenőrizték, melynek során eljutottak egy 39 éves nőhöz, aki a menekülő autót vezette és nála az autó indítókulcsát megtalálták, ezért a nőt bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták és előállították.

A BRFK a három elfogott férfival szemben lopás bűntett, a 39 éves nővel szemben lopás bűntett elkövetésének magalapozott gyanúja miatt indít eljárást. A nő ellen a hivatalos személy elleni erőszak bűntett miatti eljárást a Budapesti Nyomozó Ügyészség folytatja le.

A szökésben lévő férfi felkutatása jelenleg folyamatban van, M. Á. lopás bűntett, vesztegetés bűntett és hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésével gyanúsítható.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×