eur:
395.77
usd:
372.62
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Életveszélyes a miskolci késelés sérültjének az állapota

Súlyos, életveszélyes annak a 43 éves férfinek az állapota, akit vasárnap szúrt meg egy 34 éves férfi Miskolcon, az elkövető ellen emberölés kísérlete miatt indított eljárást a rendőrség.

A két kecskeméti férfi a kutyakiállításon szólalkozott össze, egyikük az autójából kiszúrva sebesítette meg a másikat, akivel egyébként hosszabb ideje haragban volt - ismertette Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A megsebesített férfi állapota súlyos, életveszélyes, ezért az ügyben a megyei rendőr-főkapitányság vette át a vizsgálatot a miskolci kapitányságtól. A késelőt a helyszínen elfogták, ellene emberölés kísérlete bűntett miatt indítottak eljárást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×