eur:
392.66
usd:
367.6
bux:
66277.92
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Darabolós gyilkos Debrecenben

Darabolós gyilkosságra derített fényt a rendőrség: a 34 éves R. Zsolt, aki február elsején Debrecenben agyonverte 67 éves főbérlőjét, korábban, január 13-án meggyilkolta és feldarabolta szomszédját, egy 76 éves, egyedülálló asszonyt - jelentették be a rendőrség és az ügyészség közös sajtótájékoztatóján pénteken Debrecenben.

Tóth Ferenc, rendőr alezredes, a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője elmondta: a tatabányai R. Zsolt maga jelentette be , hogy eltűnt az idős asszony, akinek azóta sem bukkantak nyomára.

Kiderült, hogy a bejelentő brutális kegyetlenséggel megölte, majd három napig tartó, aprólékos munkával feldarabolta az asszonyt. A testrészeket Debrecen különböző pontjain kukákba rakta. Tóth Ferenc hozzátette: az áldozat egyetlen darabja sem került elő, és a hulladékfeldolgozási technológiából adódóan erre már esély sincs.

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Jön a Portfolio következő lakossági befektetési eseménye, a Portfolio Investment Day 2024. Május 16-án várjuk azokat, akik a legtöbbet szeretnék kihozni megtakarításaikból! Előadóink cégvezetők, pénzügyi vezetők, portfóliómenedzserek, elemzők és profi befektetők, akiktől releváns befektetési ötleteket szerezhetnek a jelenlévők. A konferencián kiemelten foglalkozunk a kriptoeszközökkel, előadóinkkal arra keressük majd a választ, hogy az elmúlt hónapok ralija után mibe érdemes még befektetni, melyik coinban van a legnagyobb fantázia. Az eseményen előadást tart egy olyan trader, aki már hat éve kizárólag kriptoeszközök kereskedéséből él.  Az eseményre itt lehet regisztrálni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 08:10
×
×
×
×