eur:
394.18
usd:
371.03
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Holtan találták lakásán a Berettyóújfalui Városi Bíróság titkárát

Holtan, összeégve találták berettyóújfalui lakásában kedden a helyi városi bíróság egyik titkárát; nem kizárt, hogy a 31 éves férfi halálát bűncselekmény okozta - értesült a Hajdú Online.

A honlap információi szerint a holttestre rendőrök találtak rá kedd délután a lakás fürdőszobájában; a férfi halála a hétfő délutántól kedd hajnalig terjedő időszakra tehető. A holttesten talált égési nyomok alapján az sem kizárható, hogy a férfit felgyújtották - közölte a hírportál.

Az MTI érdeklődésére mind a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság, mind a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság ügyelete azt közölte: teljes hírzárlatot rendelt el a rendőrség az ügyben, szigorúan megtiltva munkatársaiknak bármilyen információ közzétételét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×