eur:
394.69
usd:
365.27
bux:
65518.41
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Éles lőfegyvereket találtak egy budapesti lakásban

Éles lőfegyvereket találtak egy férfi budapesti lakásában a házkutatást végző rendőrök; a gyanúsított ellen kedden elfogatóparancsot adott ki az ügyben eljáró nyíregyházi rendőrkapitányság - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

A 35 éves férfit múlt péntek éjjel Nyíregyháza környékén a bevetési szolgálat Jonatán akciócsoportjának munkatársai elfogták egy bűnügyi információ alapján, a kocsijában 21,4 gramm drogot, amfetamin-származékot, valamint egy kibiztosított gázpisztolyt és kést találtak - közölte Fülöp Gergely. Hozzátette: eljárás indult a férfi ellen, aki akkor még szabadlábon védekezhetett.

A szóvivő tájékoztatása szerint hétfőn házkutatást tartottak az otthonától távol lévő gyanúsított budapesti lakásán, ahol éles lőfegyvereket, lőszereket és különféle szúró-vágó eszközöket találtak.

A jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó férfi ellen kedden elfogatóparancsot adott ki az ügyben eljáró nyíregyházi rendőrkapitányság. Kábítószerrel, lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt körözik Horváth Zsoltot, aki Kocka becenévre hallgat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×