eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Rablási kísérlet Győrben telefonnak álcázott sokkolóval

Sokkolót használva próbált meg kirabolni egy ékszerboltot Győr belvárosában egy 30 éves ózdi férfi szerda délután, a rablást járókelők hiúsították meg - közölte Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A rabló délután négy óra körül többször elsétált az ékszerüzlet kirakata előtt, majd betért oda. Telefonálást imitált, de mint később kiderült, a telefonja álcázott sokkoló volt.

Az eladótól ékszereket kért, majd elkapta a nő haját, és a sokkolóval megpróbálta megtörni annak ellenállását. A dulakodásra felfigyelt egy utcai járókelő, aki bement az üzletbe és kérdőre vonta a támadót. Ezt követően egy másik járókelő is az alkalmazott segítségére sietett. Ez utóbbi utcán maradt felesége értesítette a rendőröket, akiknek a rabló megadta magát.

A férfi kihallgatása folyik, ellene felfegyverkezve elkövetett rablás kísérlete miatt indítanak eljárást - mondta.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×